Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Stroll: Máme důvod k obavám

Stroll: Máme důvod k obavám

Nový vůz potřebuje ještě dozrát

Zdá se, že Williams se před prvním závodním víkendem sezony 2018 snaží dostat očekávání svých fanoušků co nejníže. Devatenáctiletý Lance Stroll, jenž je letos zkušenějším z jezdecké dvojice Williamsu, ještě před prvním tréninkem přiznal, že má důvod k obavám.

"Rozhodně máme důvod obávat se. Není tajemstvím, že tento rok vypadají ostatní velmi silně, takže to bude boj. Ale musíme udržet chladnou hlavu a až po víkendu se podívat na to, jak na tom vlastně jsme. Nový vůz je navržen odvážněji a potřebujeme o trochu více času, abychom z něj dostali maximum. Již teď je tento vůz lepší než loňský, ale to může říct každý tým," citují Strolla kanadské noviny La Presse.

Claire Williamsová krátce po příletu do Melbourne hovořila o tom, jak moc si slibuje od vylepšení připravovaných pro Barcelonu, kde se pojede za téměř dva měsíce.

"V Barceloně budeme mít spoustu vylepšení. Musíme počkat, kde se potom ocitneme," řekla zastupující šéfka týmu. "Všichni víme, že body ztracené na začátku sezony nám nakonec mohou velmi chybět. Mohli byste si myslet, že při tak dlouhé sezoně na pár závodech nezáleží, ale ve skutečnosti je důležité, aby se vám dařilo hned od začátku."