Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Alonso a Ricciardo nikam nespěchají

Alonso a Ricciardo nikam nespěchají

Nic se nebude podepisovat až do letní přestávky

Když začne sezona, prakticky okamžitě se začne mluvit a spekulovat o tom, kdo bude za koho závodit v té následující. Je to ale předčasné, jak upozorňují Daniel Ricciardo i šéf Fernanda Alonsa Zak Brown.

"Kontrakt, který letos podepíšu, musí být ten pravý," citují noviny El Confidencial australského závodníka. "Nevím, jak na tom budu za dalších pět let, takže tato smlouva musí být perfektní. Nespěchám. Tým by to chtěl uzavřít do léta, ale pokud se dohodneme, že můžeme čekat do října, tak budu spokojený."

Blíží se mimořádně hektická část sezony, od 24. června do 29. července se pojede pět velkých cen, takže závodníci budou mít úplně jiné starosti než hloubání nad budoucností a smlouvami.

"Formule 1 je jeho vášeň, ale už je tu dlouho, všeho již dosáhl, takže uvidíme," řekl v rozhovoru pro AS Brown o Fernandu Alonsovi. "Ale miluje McLaren, tuto práci a vše s ní spojené. Nemyslím si, že by byl takto šťastný v jiném týmu. Uprostřed roku si spolu sedneme a podíváme se na to. To už uvidí, jak pokračujeme ve vývoji vozu a dalších změnách k lepšímu."