Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Daly pojede za Harding Racing i v Ohiu

Daly pojede za Harding Racing i v Ohiu

Navíc se vrací uzdravený Fittipaldi

Tým Harding Racing potvrdil, že v Ohiu bude jeho vůz řídit Conor Daly. Američan tak podruhé v řadě dostává důvěru nové stáje. Představil se totiž již minule v Torontu, kde se tým poprvé rozhodl nahradit Gabbyho Chavese, který má smlouvu na tuto a příští sezonu.

Daly už pro tým v Ohiu testoval. „Po pokroku, který jsme během závodního víkendu v Torontu dosáhli, jsme na okruhu Mid-Ohio absolvovali s Conorem Dalym další úspěšný den na dráze. Na jeho základě a také zájmu o kontinuitu nasadíme Conora i do závodu Honda Indy 200,“ potvrdil šéf týmu Brian Barnhart.

Tým ocenil také Chavese, který je nadále jeho součástí a účastní se týmových schůzek a rozhovorů s inženýry.

Daly zajel osmý čas z jedenácti pilotů, kteří se testů v Ohiu zúčastnili. Mezi nimi nechyběl už ani Pietro Fittipaldi, který se na jaře zranil při nehodě ve vytrvalostních závodech ve Spa. Brazilec tento víkend poprvé od zranění bude závodit.

„Jsem nadšený, že jsem zpátky. Bylo to přesně takové, jaké jsem to očekával. Hned od mé nehody jsem tvrdě cvičil a soustředil se na to, abych mohl být brzy zpět. Moje kondice je dobrá a já se nemohu dočkat dalšího závodu,“ řekl Fittipaldi pro web Racer.com