Novinky

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

  • 22.03.2024 Good Brown má s McLarenem smlouvu do roku 2030.

Facebook Instagram

První Red Bull s Hondou v zádi je tu

První Red Bull s Hondou v zádi je tu

Kam se poděli býci?

Red Bull byl nakonec předstižen Mercedesem. Alespoň pokud jde o okamžik prezentace vozu pro sezonu 2019. Zda tomu tak bude i na tratích velkých cen, se teprve uvidí.

Lakování monopostu RB15 je mnohem více laděno do červené barvy a rovněž neodmyslitelní býci jsou důmyslně zamaskováni. Těžko ovšem říci, jestli se jedná už o konečnou podobu.

Pro rakouskou stáj půjde o přelomový rok. O vavříny bude poprvé usilovat s pomocí japonských motorů Honda. I když ty už předtím prošly zatěžkávací zkouškou u juniorky Toro Rosso, je to krok do neznáma. „Honda je už teď před Renaultem,“ je nicméně přesvědčen Helmut Marko. „Data, která zatím máme k dispozici, v nás budí optimismus. Také pokud jde o výkon. Tentokrát s party módem vyrukujeme i my!

Naše očekávání jsou veliká,“ tvrdí Max Verstappen v týmovém videorozhovoru. „Jsme na dobré cestě, ale všechno chvíli trvá. Bylo by bláhové si myslet, že od úvodního závodu bude všechno perfektně fungovat. Určitě přijdou chvíle, kdy uděláme chybu, přestane se nám dařit. Ale nejdůležitější je, že Red Bull a Honda společně maximálně urychlují vývoj. V tento moment jsem velmi optimistický, ale také velmi realistický. Zbytek se ukáže.