Novinky

  • 13.03.2024 Neutral Massa kvůli ne-titulu žaluje FIA a FOM o dvě miliardy korun

  • 20.02.2024 Good Takuma Sato je výkonným poradcem Honda Racing Corporation

  • 13.02.2024 Good FIA má nového technického ředitele monopostů - Jana Monchauxe

Facebook Instagram

Z Rich Energy je Lightning Volt

Z Rich Energy je Lightning Volt

Titulární sponzor Haasu má nového majitele

Povedená fraška, která pobavila publikum během velké ceny v Silverstone, patrně dospěla ke svému závěru. Titulární sponzor týmu Haas už totiž není v rukách Williama Storeyho.

Na Twitteru, jehož prostřednictvím vousatý byznysmen zásadně komunikuje, se objevila informace, že prodal svůj většinový podíl ve výrobci energetických nápojů Rich Energy „třetí osobě“. Z firmy je údajně pryč i jeho společník Zoran Terzic.

Onou třetí osobou je zřejmě jistý Matthew Kell, který podle britského obchodního rejstříku nyní vlastní tři čtvrtiny společnosti. Ta se současně přejmenovala na Lightning Volt.

 

Steinera momentálně asi více štve tento vysmátý chlapík a jeho kolega

 

Zatím není známo, jaké to bude mít důsledky pro Haas. Jeho šéf Günther Steiner se dlouhodobě snaží udržet si od celé aféry odstup. „Nezajímám se o takové blbosti,“ okomentoval provokativní Storeyho tweety. „Je mně přes padesát a už nechodím do mateřské školky. Ani jsem to na Twitteru nesledoval, i když se našlo dost lidí, kteří mně ty zprávy ukazovali. Máme mnohem závažnější reálné problémy s reálnými lidmi a ty se snažím vyřešit.