Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Leclerc je naštvaný sám na sebe

Leclerc je naštvaný sám na sebe

Vettel si rýpl do Verstappena

Značně rozčilen byl po dnešní kvalifikaci Charles Leclerc. Objektem jeho zloby byl – Charles Leclerc.

Jsem na sebe pořádně naštvaný. Udělal jsem naprosto hloupou chybu v poslední zatáčce při mém prvním pokusu. Stála mě minimálně tři desetiny. Byla to jednoznačně moje vina a beru na sebe veškerou odpovědnost. Tým mně připravil auto, s nímž jsem mohl usilovat o pole position. Můj výkon v kokpitu tomu ale neodpovídal,“ sypal si popel na hlavu.

Monačan do závodu kvůli penalizaci odstartuje až ze třináctého stání a nezbývá mu nic jiného, než od počátku útočit. „Docela se na to těším,“ poznamenal. 

Vettel vrátil Verstappenovi úder alespoň na tiskové konferenci

Sebastian Vettel přiznal, že na Verstappena jednoduše neměl. „Vůz byl dobrý a v průběhu kvalifikace se neustále zlepšoval. To byl ostatně náš cíl. V závodě to bude těžké. Vypadá to, že Red Bull a Mercedes dokáží lépe pečovat o pneumatiky, ale na naší straně jsou rychlost a síla. Uvidíme, jsem zdrženlivě optimistický,“ konstatoval.

Exmistr světa si na tiskové konferenci také neodpustil drobné rýpnutí do Veststappena, který nedávno Ferrari obvinil z technického podvodu. „Bylo překvapující, jak rychle red bully uháněly po rovinkách. Je to podezřelé! Snad nám to někdo vysvětlí,“ prohlásil s úsměvem.