Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Kdo to řekl?

Kdo to řekl?

Nejsilnější výroky roku 2019

Sezona 2020 se blíží, ale ještě není za dveřmi. Než naši pozornost na sebe strhnou nové události a souboje, připomeňme si pár výroků z minulého roku.

"Nejsme jen zklamaní. Jsme zahanbeni, že jsme nedokázali na okruh přivézt vůz, když všichni ostatní ano," řekla Claire Williamsová na úsvitu nové těžké sezony.

"Chceme říci, že jsi byl pravým závodníkem, byl si naším závodním ředitelem,strážcem a přítelem. Zůstaneš s námi, protože člověk není opravdu pryč, pokud si ho alespoň jeden z nás pamatuje. Měj se, Charlie," rozloučil se s Whitingem Sebastian Vettel.

"Byli jsme ztracený případ, od startu až do cíle," povzdechl si Kevin Magnussen v Bahrajnu, který naznačil, že ani sezona Haasu nebude růžová.

"Bylo to ode mě strašně hloupé. Řekl jsem to i do vysílačky. Už jsem vychladl, ale to nic nemění na faktu, že jsem byl blbec," sypal si popel na hlavu Charles Leclerc po havárii ve druhé části kvalifikace na VC Ázerbájdžánu.

"Tým Mercedes přišel o své naváděcí světlo. Niki, nikdo tě nedokáže nahradit," vzdal Laudovi hold Toto Wolff.

"Zkusil jsem je donutit všechno zrušit, ale nepovedlo se mi to," řekl Kimi Räikkönen o oslavě své třísté velké ceny, uspořádané týmem Alfa Romeo.

"Přál bych si, aby havárie v Kanadě v roce 2007 byla mou nejhorší vzpomínkou, ale bohužel není," nemohl říci nikdo jiný než Robert Kubica, jenž se po nehodě v rallye alespoň na rok vrátil do F1.

"Už mluvíme jako právníci. Lidem to nic nedá a ani F1. Toto není sport, do kterého jsem se v dětství zamiloval," řekl Sebastian Vettel po penalizaci v cíli VC Kanady.

"Prosím, už se mě neptejte, proč náš vůz nefunguje. Já to prostě nevím," zkormoucený Günther Steiner ve Francii.

"Je důležité ukázat, že nejsme banda idiotů," George Russell o perfektní práci mechaniků Williamsu v boxech VC Rakouska.

"Máš už vůbec zarostlé ohanbí?" položil Daniel Ricciardo navýsost osobní otázku Landu Norrisovi.

"To nejlepší, co si mohli naši jezdci vzít do tohoto boje, je lopata. Alespoň se jim lépe kopala jáma, ve které jsme beztak po uši," Steiner po kolizi pilotů Haasu v Británii.

Steiner se i v dokumentu Netfixu blýskl jako šéf, který si nebere servítky

"Máme v úmyslu nechat si ho alespoň do konce roku," Christian Horner o Pierrovi Gaslym v Maďarsku.

"Pití je bezpečnější než sport. Nepřivodíte si zranění, pouze kocovinu," Kimi Räikkönen v Belgii, kam přijel s menším zraněním nohy.

"Před závodem jsem Charlesovi řekl, aby tento závod vyhrál pro Anthoinea," Gasly v cíli tragického víkendu v Belgii.

"Největší výhoda pro něj asi plyne ze dvou snídaní," řekl Horner o ne zcela štíhlém Zaku Brownovi, jenž v Singapuru přešel na pracovní režim lokálního času, na rozdíl od většiny padoku.

"Chcete slyšet i o věcech, v nichž není dobrý? Kde jen začít..." Steiner po nečekaném prodloužení smlouvy s Grosjeanem.

"Překvapilo mě, když se mi přišel omluvit, že zabral mé místo," Gasly poté, co první trénink v Japonsku v jeho voze absolvoval Naoki Jamamoto.

"Xbox je nažhavený, ale koupil jsem si i skládací model šestikolového Tyrrellu," Grosjean o svých plánech na sobotu v Japonsku sužovaném tajfunem.

"Najdu dobrý bar. Co jiného? Slyšel jsem, že nebude fungovat Wi-Fi, pro nás mileniály to bude hodně tvrdé," Ricciardo o odlišné představě soboty v tajfunem sužovaném Japonsku.

"Pracuji na mistrovském díle, ještě není hotové," Hamilton po získání šestého titulu mistra světa.