Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Hamilton neskáče radostí metr vysoko

Hamilton neskáče radostí metr vysoko

O jeho startu se rozhodne na poslední chvíli

Patrně až do poslední chvíle se budeme jen dohadovat, jak moc reálná je účast Lewise Hamiltona v závěrečné velké ceně této sezony. Již jistému mistru světa končí ve středu nařízená izolace a podstoupí další test. Ani v případě, že bude negativní, ovšem nepanuje jistota, zda ho úřady emirátu Abú Zabí vpustí do země.

Hamilton si uložil bobříka mlčení. Dokonce i na sociálních sítích, na nichž předtím hýřil aktivitou, se odmlčel. Posledním příspěvkem zůstává oznámení z 1. prosince, že se u něj prokázalo onemocnění Covid-19.

Potkají se Hamilton a Wolff v padoku v Abú Zabí? Foto: Mercedes

Spojku s okolním světem pro něj patrně představuje jeho nadřízený Toto Wolff. „Je už samo o sobě dost k naštvání, když vás tohle potká. Lewis se navíc neléčí doma, ale v hotelovém pokoji v Bahrajnu. Docela tím trpí, byl zvyklý mezi závody hodně cestovat, a teď trčí na jednom místě,“ prohlásil v rozhovoru pro německou verzi Sky. „Je víceméně v pořádku. Lékaři předpokládají, že ve čtvrtek nebo pátek by už neměl mít v těle koronavirus.

Hamilton se nenachází zřejmě ani v nejlepším psychickém rozpoložení. „Když si uvědomíš, že do tvého mistrovského auta usedá kluk z nastupující generace, není to právě důvod k tomu skákat radostí metr vysoko,“ zdůraznil Wolff.

Zdroj: Sky, úvodní foto: Mercedes