Novinky

  • 29.04.2024 Neutral Rozhodnutí o změně bodovacího systému bylo odloženo

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

Facebook Instagram

F1 TV Pro konečně i u nás

F1 TV Pro konečně i u nás

Přímé přenosy, vysílačky, záznamy, dokumenty a mnoho dalšího.

Formule 1 před začátkem nové sezony vylepšuje svou digitální službu F1 TV, čehož součástí je také rozšíření pokrytí. Díky tomu je F1 TV Pro od letošního roku dostupná i v Brazílii, České republice a na Slovensku. Službu je možné předplatit si na měsíc nebo na rok a otevřít si tak možnost sledovat 24 nabízených streamů včetně 20 streamů z palubních kamer všech vozů. Také je k dispozici radiokomunikace závodníků a livetiming.

Kromě všech tréninků, kvalifikací a závodů služba nabízí i přímé přenosy sérií F2, F3 a Porsche Supercup. Přenosy F1 byly loni doprovázeny komentářem v pěti světových jazycích, přičemž ten nejpopulárnější, anglický, byl přímo ze Sky Sports. Ten však začínal až 5 minut před startem, předzávodní i pozávodní studio má F1 TV vlastní. Výhodou je, že při placené službě nejsou přenosy přerušovány reklamami. Služba navíc nabízí dokumentární série, sestřihy velkých cen od roku 1981 i záznamy celých závodů tohoto tisíciletí.

K letošním novinkám patří zlepšení kvality obrazu TV přenosů na 1080p při 50 obrázcích za sekundu, nové uživatelské prostředí, podpora Google Chromecast a Apple AirPlay. Ke službě se dá dostat přes oficiální webový portál F1, aktualizované aplikace mají brzy dorazit na Android, iOS a Amazon Fire, přičemž ve vývoji jsou i verze pro Android TV, Apple TV a Amazon Fire TV.

Po letech se F1 TV Pro dostala i do našich končin. Foto: Formula1

Zdroj: Formula1, RaceFans, úvodní foto: Formula1