Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Formule E přichází s obdobou Drive to Survive

Formule E přichází s obdobou Drive to Survive

Ponese název Unplugged

Formule E přichází s vlastním dokumentárním seriálem. Ponese název Unplugged, což znamená v překladu odpojeno, a v patnácti epizodách se ohlédne za uplynulou sezonou. První díl bude odvysílán již v pondělí 22. listopadu a stejně jako další epizody ho budete moci sledovat zdarma na YouTube kanále šampionátu nebo na jeho facebookové stránce.

Seriál vznikal v interní produkci pod vedením společnosti Aurora Media Worldwide, která rovněž zajišťuje přímé přenosy ze závodů této série. V roli koordinátora projektu působil výkonný producent Aurora Media Worldwide Stan Stanworth, který byl v minulosti producentem mimo jiné reality show Big Brother nebo mezinárodní sportovní akce pro zraněné a nemocné příslušníky armád s názvem Invictus Games.

Polovina každé epizody se vždy bude soustředit na jeden z týmů. Kameramani trávili během natáčení čas i v garážích jednotlivých stájí. Součástí jednotlivých dílů budou rovněž rozhovory s jezdci a klíčovými postavami týmů. Uvidíme i záběry ze závodů, dosud neviděné záběry ze zákulisí a také dosud neslyšené týmové vysílačky.

"Na cestě po světě z Rijádu do Berlína vám seriál poskytne z první ruky pohled na klíčové momenty všech dvanácti týmů v sedmé sezoně. Sledujte Sama Birda, jak dokázal při své premiéře u Jaguaru hodit za hlavu zklamání a vyhrát, ponořte se spolu s Mercedesem do dramatické e-Prix Valencie, dostaňte se během této rušné sezony pod kůži jednomu z nejúspěšnějších týmů v paddocku DS Techeetah a pojďte poznat pravdivý příběh nezapomenutelného finále sezony v Berlíně," lákají pořadatelé fanoušky na seriál Unplugged.

 Formule E přichází s dokumentárním seriálem Unplugged. Foto: ABB Formula E



Nadcházející sezona formule E se rozjede na konci ledna. V pátek 28. a v sobotu 29. jsou na programu úvodní dva závody v saudskoarabském Rijádu. V akci se ale vozy této série představí už od 29. listopadu do 2. prosince, kdy budou ve španělské Valencii na programu předsezonní testy.

Zdroj: Motorsport, ABB Formula E, úvodní foto: ABB Formula E