Novinky

  • 20.05.2024 Good Verstappen v neděli kromě Imoly opanoval také Nürburgring - v simulátoru

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

Facebook Instagram

Ralf Schumacher o Ferrari, McLarenu, Renaultu a BAR

Ralf Schumacher o Ferrari, McLarenu, Renaultu a BAR

Ferrari bude tím největším soupeřem podle něj.

Podle Ralfa Schumachera bude Ferrari nejsilnějším týmem v letošním ročníku. Angličtina má pro tento pojem výraz 'Ferrari is the team to beat' a pávě v takovém duchu se mladší ze Schumacherů o Ferrari vyjádřil - možná tušil, že o pár hodin později zajede F2004 rekord okruhu v Imole.

Williams se se svým novým FW26 poprvé setkal na stejné trati s Ferrari F2004 (a navíc ještě s McLarenem MP4-19), nicméně v podmínkách, které na okruhu panovaly, je potenciál vozů těžké určit.

"Jak může někdo odhadnout potenciál vozů v takových podmínkách?" položil řečnickou otázku Ralf Schumacher. "Ještě jsem se ani nepodíval na F2004, ale myslím si, že Ferrari bude tím hlavním soupeřem.

Ohledně McLarenu uvidíme v následujících dnech, ale jedno vím už teď: budou rychlí. Nebudu mluvit o Renaultu a BAR byl vždy velmi rychlý. Uvidíme, zda budou stejně rychlí i při Grand Prix.

Upřímně si myslím, že v některých závodech mohou jet na vítězství," řekl Schumacher, který také prozradil, že má větší šanci na zisk titulu, než tomu bylo loni.