Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

"Skákat s golfovým vozíkem přes dunu nebyl dobrý nápad"

"Skákat s golfovým vozíkem přes dunu nebyl dobrý nápad"

Start Paula Tracyho v Mexiku pro zranění ohrožen

Start Paula Tracyho ve finálovém závodě v Mexico City je ohrožen poté, co Kanaďan utrpěl zlomeninu pravé lopatky při incidentu mimo závodní dráhu.

Podle Tracyho slov došlo k incidentu minulou sobotu. "Musím s lítostí říci, že jsem si zranění zavinil sám. Stalo se to na večírku, kde jsme s přáteli zřejmě trochu moc pili," uvedl Tracy.  "Pak jsme se rozhodli , že by mohl být dobrý nápad vzít golfový vozík a skákat s ním přes písečné duny. Nebyl to dobrý nápad. Po skoku do prohlubeniny jsem skončil  pod vozíkem. Jak říkám, mysleli jsme že to bude švanda, ale dopadlo to špatně."

Tracy byl samozřejmě převezen k lékaři a navštívil i dr. Trammela v Indianapolis, ale během uplynulého týdne to zřejmě přehnal s rehabilitací. "Vše probíhalo dobře až do čtvrtka, kdy jsme to zřejmě přehnali s cvičením. Momentálně nemohu s ramenem téměř hýbat."

Nad Tracyho startem tak visí otazník a startovní pole v Mexiku může mít neočekávané složení. Za Forsythe Racing tak bude možná nakonec startovat Buddy Rice a Mexičan David Martinez, který již byl dříve potvrzen do třetího vozu týmu a místo rovněž zraněného Wilsona nastoupí u RuSportu možná Adam Carroll.