Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Damon Hill očekává Räikkönenův comeback

Damon Hill očekává Räikkönenův comeback

S Velkou cenou Maďarska by prý mohl přijít zvrat událostí.

Bývalý mistr světa Damon Hill se obává, že nyní přicházejí pro Lewise Hamiltona opět těžší časy. Ačkoliv výsledek závodu tomu příliš neodpovídá, zdálo se, že Ferrari pomalu nabírá ztracenou formu zpět.

Podle Hilla je možné, že se miska vah přikloní na stranu Kimi Räikkönena a Hamilton bude čelit podobným problémům, které jej loni připravily o titul.

"Jsem si jistý, že Lewis z předjetí na startu v Maďarsku nebyl nadšený a myslím, že si v určitém momentu říkal ´počkat, tohle nevypadá příliš dobře´, protože v kvalifikačním tempu Ferrari proháněl, zatímco pak se nemohl dostat dostatečně blízko," prohlásil Hill.

"Když věci nejdou podle plánu, přepadají vás obavy, a následně jej postihl defekt pneumatiky," pověděl. "Před závodem sice řekl, že nebude předbíhat, ale jsem si naprosto jistý, že už si myslel, že to má v kapse.

Výkon Ferrari je skutečné nebezpečí. Odteď se dostáváme na jejich teritorium. Kdybyste se mě zeptali před Maďarskem, na koho bych si vsadil, byl by to Lewis. Teď ale musím říct, že bych chtěl své peníze vrátit. Ferrari vypadá silně, takže bych si vsadil na Räikkönena."