Novinky

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

  • 29.04.2024 Neutral Rozhodnutí o změně bodovacího systému bylo odloženo

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

Facebook Instagram

Glock popřel spekulace o vyhazovu od Toyoty

Glock popřel spekulace o vyhazovu od Toyoty

"Možná se někdo v Singapuru nudil a potřeboval příběh."

Timo Glock popřel spekulace o tom, že by jej Toyota chtěl po kvalifikaci na Velkou cenu Singapuru vyhodit. Je sice pravda, že Toyota zatím s oznámením jezdecké dvojice čeká na vývoj trhu, ale zprávy o vyhazovu Glock označuje za to nejvtipnější, co kdy četl.

"Pravdou je, že ty příběhy po závodě jsou podle mě to nejvtipnější, co jsem kdy četl, že budu po sobotní kvalifikaci vyhozen, to je kravina, není to pravda.

Jde o to, že jsme před pár týdny vedli pár diskuzí a u Toyoty je to otevřené. Během víkendu jsme o kontraktu nediskutovali, to je vše, co k tomu mohu říci. Kolovaly zvěsti, možná se někdo v sobotu nudil a potřeboval si pro neděli najít příběh."

Němec se nyní plně soustředí na závodní víkend v Japonsku. Pro Toyotu je to domácí podnik a tak by se Glock samozřejmě rád předvedl v co nejlepším světle. Popřel ale, že by byl kvůli tomu pod zvlášť velkým tlakem.

"Tlak je normální. V každém závodě jste pod tlakem, my máme celkově dobrou výkonnost. Singapur je jiný než Suzuka, ale vylepšení měla pozitivní efekt a okruh by měl našemu vozu vyhovovat.

Ve Spa to s námi nevypadalo špatně, takže bychom měli jít správným směrem. Ostatní jsou silní, Brawn a Red Bull zde budou silné a uvidíme, jak si povede BMW. Pro nás by byly dobré mokré podmínky. Uvidíme, jak to půjde, já se budu snažit bojovat tak tvrdě, jak to půjde a uvidíme, jaký bude výsledek."