Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Kovalainen: "Bude to mezi Lewisem a Alonsem."

Kovalainen: "Bude to mezi Lewisem a Alonsem."

V boji o titul však neodepisuje ani Mercedes.

Heikki Kovalainen věří, že o mistrovský titul si to v příští sezóně rozdají Lewis Hamilton a Fernando Alonso.

Se čtyřmi světovými šampiony v poli - Fernandem Alonsem, Lewisem Hamiltonem, Jensonem Buttonem a Michaelem Schumacherem - slibuje tento rok jednu z nejzajímavějších sezón posledních let. Kovalainen, přestože neodepisuje ani Schumachera s Buttonem, si myslí, že o mistrovský titul se bude rozhodovat mezi Hamiltonem a Alonsem.

"Tuším, že to bude mezi Lewisem a Alonsem - ale nevím, jak se představí Mercedes GP se Schumacherem a Rosbergem," řekl Autosportu. "Mohou mít velmi dobrý vůz a bude zajímavé sledovat, jak se jim povede. Také bude zajímavé sledovat Jensona, jak se etabluje v McLarenu, začne zde pracovat a jak se mu povede v závodech. Něco uvnitř mi však říká, že se rozhodne mezi Lewisem a Alonsem.

Ale mě na tom upřímně příliš nezáleží. Pokud bude mít Lotus dostatečně rychlý vůz, pak bychom tam snad mohli být my! Myslím, že je to však trochu nerealistické, samozřejmě to neočekávám. Pokud dokážeme vyrobit vůz, který bude na špici startovního roštu, potom je něco v nepořádku. Ostatní týmy by musely udělat něco opravdu špatného, jinak to není realistické."