Novinky

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

  • 29.04.2024 Neutral Rozhodnutí o změně bodovacího systému bylo odloženo

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

Facebook Instagram

Petrovův management popírá jakékoli problémy

Petrovův management popírá jakékoli problémy

Rozhovor s Petrovovým otcem byl prý jen nedorozumění.

Manuscript Sport, manažerská společnost stojící za Vitalijem Petrovem, potvrdila, že ruský jezdec odjede všechny závody své debutové sezóny formule 1 u týmu Renault - odmítla, že by mohla být Petrovova závodní sedačka v ohrožení.

Vicemistr série GP2 se v nadcházející sezóně stane prvním Rusem za volantem formule 1. Rozhovor s jeho otcem pro ruský SovSport.ru ovšem naznačil, že by mohl mít Petrov se svým angažmá potíže a že jezdec zatím marně shání potřebné peníze (psali jsme zde).

Nicméně, Manuscript sdělil GP Update, že jde o nedorozumění. Ve svém stanovisku píše:

"Po nedávných zprávách v F1 médiích ohledně situace mezi týmem Renault F1 a Vitalijem Petrovem, pilotův management dementuje všechny tyto spekulace, šlo o nedorozumění v rozhovoru s pilotovým otcem.

Rádi bychom vás informovali, že tým Renault F1 a management Vitalije Petrova dosáhly řádné dohody a podepsaly závazný kontrakt pro rok 2010. Vitalij odjede za tým všech 19 velkých cen, které čítá letošní ročník Mistrovství světa vozů formule 1.

V současnosti se jak tým, tak jezdec, připravují na následující oficiální testy, které se uskuteční od 10. do 13. února na okruhu v Jerezu.

Záležitost nebudeme dále komentovat."