Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Soutěžte v průběhu 24 hodin Le Mans

Soutěžte v průběhu 24 hodin Le Mans

Eurosport připravil soutěž o zajímavé ceny.

Během vysílání prestižního závodu 24 hodin Le Mans proběhne tradiční vědomostní soutěž o atraktivní ceny. Soutěž připravila česká redakce Eurosportu ve spolupráci se společností Scuderia Praha, která je jediným oficiálním zastoupením Ferrari v České republice. Ceny do soutěže kromě Scuderie Praha dodaly i společnost Gradiva z Ostravy, Eurosport a v neposlední řadě pilot Tomáš Enge.

Eurosport bude vysílat kompletní závod střídavě na obou programech. Komentátorské trio Martin Straka, Béla Nemeshegyi a Zdeněk Míka divákům nejen představí zajímavé hosty včetně Tomáše Engeho, ale též je provedou soutěží o atraktivní ceny.

Nejrychlejší e-mail, který bude obsahovat správné odpovědi, vyhrává ceny, které dodala do soutěže společnost Scuderia Praha (www.scuderiapraha.cz):
Svezení (2 kola) v závodním voze Ferrari 459 Challenge s profesionálním závodním jezdcem (v zářijovém termínu, který určí SF, v Brně nebo v Mostě). Vítěz dále získá knížku 6 Days and 24hours of Le Mans s fotografiemi Adolfa Ziky a propagační předměty (malý model auta, hrnek, klíčenku na krk, čepici F599 GTB).

Druhý e-mail v pořadí vyhrává fotografii vozu Tomáše Engeho z Le Mans ve formátu 60x40 cm. Na fotografii, jejímž autorem je Martin Straka, budou podpisy Tomáše Engeho i naší tradiční komentátorské trojice. Fotografii daruje společnost Gradiva z Ostravy (www.gradiva.cz). Cena pro druhého (druhou) v pořadí bude ještě jedna, přinese ji sám Tomáš Enge a zatím je zahalena tajemstvím.

Třetí e-mail vyhrává též ceny, které dodala do soutěže společnost Scuderia Praha:
svezení (2 kola) v závodním voze Ferrari 459 Challenge s profesionálním závodním jezdcem (v zářijovém termínu, který určí SF, v Brně nebo v Mostě). Dále získává model 550 Maranello Convers Menx 2006 (1:43) a propagační předměty Ferrari (kšiltovku, hrnek, klíčenku na krk, čepici F599 GTB).

Čtvrtý e-mail v pořadí získává roční předplatné Eurosport Playeru.

Soutěž bude mít tentokrát jinou formu, než bývá obvyklé např. během cyklistických závodů. Diváci budou mít za úkol uhádnout jméno automobilového závodníka. Naši komentátoři nebudou pokládat klasické otázky (bude jen jedna), ale přiblíží ho jednotlivými údaji z jeho života. Např.: „jsem vítězem MS ve formuli 1, jsem z německy mluvící země, měl jsem za manželku ománskou princeznu“ atd. Po šesti podobných informacích bude stále možnost volby alespoň ze dvou jmen, teprve sedmý údaj přesně určí jediného závodníka. Úkolem diváků bude uhádnout jméno a zaslat je do studia na adresu soutez@eurosport.cz. Po pěti údajích již budou moci diváci tipovat a vyhraje nejrychlejší správný tip. Pokud divák tipne jednou a špatně, další jeho e-mail již nebude brán v úvahu. Každý si tedy bude moci rozmyslet, zda tipovat již po páté či šesté informaci, nebo počkat až na závěrečnou sedmou, která přesně určí jediného možného závodníka. V e-mailu musí zároveň být odpověď na jedinou otázku, kterou uveřejní naši komentátoři a která se týká historie Ferrari.

Soutěž je vyhlášena jak pro české, tak pro slovenské diváky Eurosportu. Soutěžící musí být začátkem soutěže starší 18 let. Odpověď musí obsahovat celé jméno a adresu. V předmětu emailu musí být napsáno včetně diakritiky: Soutěž o ceny s Eurosportem a celé jméno. Dbejte, prosím, i na správně zapsanou odpověď, ty, které budou obsahovat překlepy (např. Niki Louda), nebudou uznány.

Eurosport přeje všem soutěžícím hodně štěstí.