Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Obnovené ambice Salaquardy pro podnik na Zandvoortu

Obnovené ambice Salaquardy pro podnik na Zandvoortu

Během třetího víkendu BSS se bude střídat s novým kolegou.

Po více jak měsíc dlouhé přestávce pokračuje tento víkend Blancpain Sprint Series třetím podnikem sezóny na náročném okruhu v holandském Zandvoortu.

Filip Salaquarda, povzbuzen bodovým ziskem z Nogara a Brands Hatch, míří do Holandska připraven potvrdit svou příslušnost k nejlepším jezdcům série a s cílem dostat jediné Ferrari ve startovním poli na příčky nejvyšší.

Ve voze se bude střídat s dalším rychlým mladíkem. Alessandro Balzan pro Zandvoort nahradí Andreu Monterminiho, u kterého dochází ke kolizi termínů.

Filip SALAQUARDA: „Loni jsem byl na Zandvoortu v kvalifikaci docela rychlý, ale několik kontaktů se soupeři během závodu nás donutilo ze závodu odstoupit. Začátek sezóny byl dobrý, závod od závodu se zlepšujeme, budeme pracovat na tom, abychom udělali další krok během tohoto víkendu a dostali se blíž ke stupňům vítězů. Alessandro je rychlý a velice zkušený pilot a věřím, že budeme konkurenceschopná posádka. Mému stálému týmovému kolegovi Andreovi Monterminimu bych chtěl popřát hodně štěstí, protože bude hájit barvy našeho týmu v Budapešti."

Časový harmonogram

Pátek 4. července 2014
09:45 Volný trénink 1
15:10 Volný trénink 2

Sobota 5. července 2014
09:00 Kvalifikace
13:45 Kvalifikační závod

Neděle 6. července 2014
09:00 Warm-up
11:45 Závod

Z tohoto závodního víkendu bude závod přenášet řada TV stanic a live streaming bude k dispozici na oficiálních stránkách šampionátu www.blancpain-gt-series.com/sprint.