Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Santander zůstává s McLarenem

Santander zůstává s McLarenem

Banka podepsala víceletý kontrakt.

Máme tu další zprávu o sponzorském portfoliu McLarenu, tentokrát pozitivní. Anglický tým oznámil prodloužení partnerství s bankou Santander, jednou z největších bank na světě. Santander sponzoruje McLaren od roku 2007 a nový kontrakt vyprší až po skončení sezóny 2020.

McLaren vyjádřil nadšení z pokračování spolupráce, ale nezmínil se, zda má Santander zájem vrátit se i na vozy a overaly jezdců McLarenu. Tým nedávno prodloužil také smlouvu se sítí hotelů Hilton a podepsal novou smlouvu se společností Chandon, ale nevíme, zda některý z nich zaplní prázdná místa, která za sebou v posledních letech zanechaly Vodafone, Hugo Boss a TAG Heuer. Nevyřešena nadále zůstává otázka pokračování spolupráce se značkou Johnnie Walker.

Santander zároveň prodloužil smlouvu s Jensonem Buttonem, který je jednou z tváří kampaně podporující Santander Cycles, síť půjčoven jízdních kol pokrývající celý Londýn.

"Jsem opravdu rád, že budu pokračovat v práci se Santanderem, stejně jako všichni v McLaren-Honda. V první řadě jsem závodní jezdec, ale jsem i vášnivý cyklista, takže mám radost z toho, že budu moci udělat více pro Santander Cycles a povzbudit další lidi, aby se také zapojili,“ řekl britský jezdec.