Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Co vás nezabije, to vás posílí

Co vás nezabije, to vás posílí

Alonso vyzkoušel nový MCL33

McLaren a Fernando Alonso mají za sebou tři těžké roky s Hondou, ale prý už svítá na lepší časy. Dvojnásobný mistr světa absolvoval s novým vozem MCL33 filmovací den na španělském okruhu Navarra, aby připravil materiály pro sponzory, ale zároveň i ověřil funkčnost základních systémů.

"Skvělý pocit," řekl Alonso Sky Sports poté, co vystoupil z nového vozu. "Když se poprvé posadíte do vozu, vždy je to výjimečný okamžik. Vše bylo v pořádku. Už se opravdu těším na první rychlé kolo, ale i dnes to bylo dobré. Jeli jsme za jinými vozy, s kamerami a dalším příslušenstvím, takže rozhodně ne naplno. Bylo to dobré pro sponzory, budou mít hezké fotky. My jsme vyzkoušeli sedačku, pedály, vše ohledně komfortu během jízdy, zatímco tým sledoval teploty a tak…

Všechno je v pořádku. V tyto dny si užíváme hlavně emocionální stránku toho všeho. Po velmi intenzivním období, několika velmi náročných měsících v továrně, kdy všichni neskutečně makali… Jsem na ně moc pyšný a dnes se to úsilí začíná zúročovat.

Zpráva z dnešního dne by měla znít: Dobré časy se blíží. Bojovali jsme, udrželi jsme si motivaci a tým je nyní silnější než před třemi lety. Co vás nezabije, to vás posílí. Uplynulé tři roky nás stmelily, nyní jsme velmi silným týmem a letos přijdou první výsledky."