Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Pérez prodlouží smlouvu s Force Indií

Pérez prodlouží smlouvu s Force Indií

Mělo by se tak stát v nejbližší době

Vyjasňuje se už i u Force Indie. A to nejen pokud jde o finanční zajištění týmu, ale i ohledně jeho jezdeckého složení. Sergio Pérez prozradil v rozhovoru pro televizní stanici Fox Sports, že prodloužení jeho smlouvy bude záležitostí dnů, maximálně týdnů.

Myslím si, že pokračování spolupráce je výborným řešením. U Ferrari a Mercedesu není pro mě žádná šance a v takovém případě je Force India jednoznačně první volbou,“ svěřil se. Současně upřesnil, že ani nic podepisovat nebude, neboť stáj na něj uplatní opci. Vzhledem k očekávanému příchodu Lanceho Strolla tak nezbyde místo pro Estebana Ocona.

Pérez se aktivně podílel na nedávných dramatických událostech. Právě na popud jeho firmy se Force India ocitla v řízené insolvenci, což otevřelo dveře investorské skupině kolem Lawrenceho Strolla. Logicky se tudíž dalo očekávat, že za tuto pomoc zinkasuje odměnu.

Byla to velmi komplikovaná situace. Ocitl jsem se v pozici, s níž jsem jako závodník neměl vůbec žádné zkušenosti. Ve hře bylo 400 pracovních míst. Naštěstí všechno dopadlo dobře a budoucnost je teď opravdu růžová. Je to dobrá investice, která obnoví stabilitu týmu. Právě ta mu v minulých letech nejvíce chyběla,“ vrátil se ještě ke svému výletu do světa paragrafů.