Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Lauda se pomalu vrací do života

Lauda se pomalu vrací do života

Wolffa během návštěvy poslal jinam

Zdravotní stav Nikiho Laudy se natolik zlepšil, že může přijímat návštěvy také mimo okruh vlastní rodiny. Před několika dny se tak za ním do vídeňské Všeobecné nemocnice vypravil i šéf stáje Mercedes Toto Wolff.

Šel jsem tam s obavami, protože podstoupil opravdu obrovskou operaci,“ svěřil se v rozhovoru pro televizní stanici RTL. „Jakmile jsem ale vstoupil do jeho pokoje, začal se na mě zubit. Řekl jsem si v duchu, že poplašné zprávy, které o něm kolovaly, nebyly pravdivé. Nahlas jsem prohlásil: Vypadáš líp, než jsem čekal. Na to reagoval sotva slyšitelným: Jdi do p…..! Okamžitě jsem poznal, že všechno je na dobré cestě.

Wolffa vyzpovídaly v této souvislosti také bulvární Kronen Zeitung. Podle nich uvedl, že Laudu nalezl sice fyzicky zesláblého, ale ve výborné náladě. „Dokonce i jeho suchý humor se mu vrátil,“ všiml si.

Kdy se Lauda znovu objeví v padoku, není zatím známo. I ošetřující lékaři odmítají vyslovovat jakékoliv prognózy. „Musí se počítat s tím, že na pouti k úplnému uzdravení mohou nastat i nepříjemné zvraty,“ připomněl Wolff. „Niki je ale v nejlepších rukách. Celý medicínský tým je vysoce kompetentní a také mimořádně přátelský.