Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Nissan sestavu nezmění

Nissan sestavu nezmění

Nadále bude pokračovat s Buemim a Rowlandem

V předběžné startovní listině nadcházející sezony formule E je opět o dva otazníky méně. Svou jezdeckou sestavu totiž potvrdil také Nissan, v jehož barvách budou podle očekávání i v ročníku 2019/2020 pokračovat Sébastien Buemi s Oliverem Rowlandem.

Sebastianova cesta za druhým místem v páté sezoně a jeho týmový přístup z něj udělaly jasnou volbu pro nadcházející jezdeckou sestavu. Oliver zase ukázal, že se dokáže velice rychle učit a rychle jsme si zvykli vídat jeho jméno v čele výsledkové listiny. Nepochybujeme, že máme vynikající jezdeckou sestavu,“ vysvětlil rozhodnutí stáje šéf Nissanu pro světový motorsport Michael Carcamo.

 

Jedničkou Nissanu bude znovu zkušený Sébastien Buemi

 

Co se Buemiho týče, ten má radost, že bude pokračovat jeho spolupráce s Rowlandem. Švýcar zároveň věří, že Nissan čeká ještě lepší sezona než ta uplynulá.

V páté sezoně jsme měli dobrou rychlost a já doufám, že na tom budeme stavět. Pro šestou sezonu se přidá pár nových značek, my ale máme nyní jako tým více zkušeností a díky tomu budeme konkurenceschopnější. Je skvělé, že mým týmovým kolegou bude znovu Oliver. Kontinuita je totiž důležitá," potvrdil Sébastien Buemi.