Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Ouředníček pokračuje dál

Ouředníček pokračuje dál

S opraveným autem dojel osmadvacátý

I zázraky se občas dějí. Parta kolem Tomáše Ouředníčka dokázala dát na Dakaru dohromady auto, které se po páteční kolizi s kamionem jevilo zralým na odpis.

Bylo to drama, pracovalo se celou noc. Vzbudili mě v pět ráno s tím, že konečně všechno funguje. Byl jsem hrozně šťastnej,“ svěřil se Ouředníček.

Těsně před startem do sedmé etapy se bohužel ukázalo, že stávkuje interkom v přilbě navigátora Davida Křípala. „Vzal jsem si poslechová sluchátka a mikrofon jsme přimontovali do helmy, aby mě Tomáš slyšel. Musel jsem dost ukazovat, ale zvládli jsme to,“ oddechl si.

 

A jede se dál!

 

Ze začátku jsem jenom testoval, co se bude dít s vozem, protože jsme vyměnili i tlumiče. Všechno vypadalo dobře, takže jsem držel plný plyn. Dvakrát jsme málem zapadli, ale podařilo se nám z toho vždycky vyjet. Jsem rád, že jsme se vrátili do závodu. V cíli nás všichni sledovali a natáčeli, jelikož viděli video naší srážky. I komisaři na trati na nás hodně mávali, protože věděli, co se stalo,“ vybavil si Ouředníček, který etapu dokončil na 28. místě.