Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Akční hrdina Hamilton se učí střílet

Akční hrdina Hamilton se učí střílet

Jeho vzorem je Keanu Reeves

Lewis Hamilton již poctivě trénuje. Tedy, v tomto čase všichni jezdci F1 už poctivě trénují, aby je začátek dlouhé sezony zastihl ve špičkové fyzické kondici. Úřadující šampion si ale přidal další, odlišný druh tréninku, díky kterému možná prorazí v Hollywoodu.

Hamilton ze všech závodníků nejlépe drží prst na tepu doby a před kamerami se neobjevuje pouze o víkendech velkých cen a v reklamách. Po pokusech o songy, s příjmy z vlastní módní kolekce a po účasti v dokumentu o sportovcích-veganech by chtěl hrát ve filmu.

Šestinásobný mistr světa trénoval na stejném místě, kde Keanu Reevese připravili na mimořádně úspěšnou filmovou sérii John Wick. Na sociálních sítích zveřejnil i video, ve kterém tasí, střílí a vyměňuje zásobník stejně rychle a precizně, jako by jel kvalifikaci v Monte Carlu.

"Od dětství miluji akční filmy a vždy jsem snil, že si jednou v nějakém zahraju. Teď jsem na místě, kde Keanu Reeves trénuje před filmy o Johnu Wickovi. Proto jsem sem také přišel trénovat na mou první roli ve filmu. Byl to pouze první den, ale dobře jsem se bavil. Velká zábava, ale v bezpečném prostředí pod dohledem profesionálů," napsal Hamilton.

Hnusí se mu potravinářský průmysl zabíjející zvířátka, ale předvádět střílení do lidí mu jde dobře.