Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Teď víme, jak se cítí zvířata v ZOO

Teď víme, jak se cítí zvířata v ZOO

Hamilton tam už nikdy nevkročí

Ano, i Lewis Hamilton se doma nudí, má spoustu času k přemýšlení i na komunikaci s fanoušky prostřednictvím sociálních sítí. Mimo jiné přišel i s jedním zajímavým přirovnáním.

"Když jste teď zavření doma, tak se možná dokážete trochu vžít do pocitů zvířat, která jsou nucena žít v zajetí každý den a přišla o život, jaký měla předtím," píše úřadující šampion F1. "Prosím, už nikdy nechoďte do ZOO ani do cirkusu, protože přesně tuhle věc svými penězi podpoříte. #nomorezoos #freedom."

Hamilton prý spoustu volného času využívá k sebezdokonalování, a tím nemyslí pouze svou fyzickou kondici.

"Doufám, že v této těžké době má každý z vás to štěstí, že je doma se svou rodinou nebo jinými blízkými. Já tento čas využívám k fyzickému, ale i emocionálnímu sebezdokonalování. Všichni teď prožíváme duševní vypětí. Myslete na to, že v tom nejste sami. Jsme v tom všichni spolu. Teď by si měl každý užít, co má doma a strávit čas se svými blízkými. Vím, že sem (na Twitter) nechodím moc často, ale často na vás všechny tam venku myslím a chci, abyste věděli, že jsem vděčný za vaši podporu a lásku. Všem vám na dálku posílám pozitivní energii," vzkazuje.

Roscoe se svým pánečkem tráví tolik času jako ještě nikdy. Kdoví, co si o tom myslí on. Foto: Hamilton

Zdroj: FORMULE.cz