Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Ricciardo se velmi těšil na Zandvoort

Ricciardo se velmi těšil na Zandvoort

Jak si krátí čas na australské farmě?

V novém rozhovoru Daniel Ricciardo vyprávěl o tom, jak se těšil na Zandvoort a jeho nové klopené zatáčky.

"Bylo mi moc líto, když jsem se doslechl, že Zandvoort odložili na neurčito," řekl australský závodník ve svém audiovizuálním příspěvku pro Ziggy Sport. "Doufám, že se dostane na jiné místo kalendáře. Na tento závod jsem se velmi těšil. Hlavně na nové zatáčky a všechny ty věci, které pro nás okruh (v zimě) nachystal. Uvidíme."

Při fyzickém i mentálním zdraví ho drží pravidelný fyzický trénink, na který má dostatek prostoru, jelikož pandemii hodlá přečkat na australské farmě.

"Není to zas tak zlé. Prostě tu čekám na den, kdy se budu moci vrátit k závodění. Snažím se pracovat na fyzičce. To je maximum, co teď mohu udělat. Mám tu i Michaela, svého fyzioterapeuta. Máme tady teplo, takže můžeme trénovat venku. Doufám, že pandemie brzy skončí a lidé se rychle vrátí ke svým normálním životům a my budeme opět závodit," svěřil se.

Daniel Ricciardo alias Sir David Attenborough.

Mnozí jeho soupeři se vrhli do virtuálního závodění jako formy zábavy, soupeření i oddychu. Ricciardo má jiného koníčka.

"Do světa virtuálního závodění jsem nikdy pořádně nepronikl. Ale mám tady pár bugin, takže si dělám soukromé rallye, abych nevypadl z cviku," prozradil.

Zdroj: FORMULE.cz