Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Ralf Schumacher změnil názor na bratrovy šance

Ralf Schumacher změnil názor na bratrovy šance

Michael podle něj může osmý titul klidně získat.

Zatímco dříve už ani Ralf Schumacher svému bratrovi nevěřil a Ferrari odepisoval, nyní svůj názor na Schumiho šance k zisku šestého titulu v řadě přehodnotil.

"Je to pro něj nyní skvělé, je zpátky ve hře a má možnost stát se opět světovým šampiónem, když se mu v několika příštích Velkých cenách bude dařit," domnívá se pilot Toyoty.

Michaelu Schumacherovi podle Ralfa nahrává hned několik skutečností, například penalizace doposud Alonsova největšího rivala Kimiho Räikkönena za výměnu motoru, či nulový zisk bodů v posledních dvou závodech pro oba zmiňované, kdy si M. Schumacher dojel celkem pro bodů osmnáct.

"Kimiho potkal problém s motorem, to by mu mělo pomoct(Schumacherovi)," řekl R. Schumacher. "Nemyslel jsem si, že Michael může ještě šampionát vyhrát, ale za daných okolností, obzvláště když nikdo další nebodoval, nastává úplně odlišná situace, nemyslíte? Já jsem dřív nepočítal s nevšedními událostmi, bez nich by to měl opravdu těžké, ale zase kdo ví, kolik technických problémů může ostatní potkat."