Novinky

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

Facebook Instagram

Mičánkův dokument v Olympii

Mičánkův dokument v Olympii

Veřejná premiéra proběhne 27. února

Úterý 27. února, 18:40 hodin, kino Cinema City v nákupním centru Olympia Brno. To jsou termín a místo veřejné premiéry dokumentu mapující uplynulou sezonu stáje Mičánek Motorsport powered by Buggyra.

Ačkoli k fanouškům míří 22 minut dlouhý dokument teprve nyní, jedno promítání už za sebou má. Uskutečnilo se ve čtvrtek 11. ledna při VIP akci týmu pro jeho partnery. Součástí galavečera byla mimo jiné i dražba přilby Jiřího Mičánka mladšího Arai GP7. Při ní se vybralo 2 615 000 Kč, které následně putovaly na účet Klokánku Brno.

Dokument nebude v Cinema City jedinou položkou programu. Jeho součástí totiž bude také talkshow právě s Jiřím Mičánkem mladším. Jejího moderování se ujme Josef Kubíček. Ten je známý především jako komentátor motocyklových závodů. Svým komentářem doprovází i Mičánkův dokument. Bude se také soutěžit. Jeden z fanoušků totiž vyhraje svezení v týmovém Lamborghini Huracán EVO2, které se později uskuteční buďto na Autodromu Most nebo na Masarykově okruhu v Brně.

Jeden z návštěvníků premiéry se bude moci svézt v tomto voze. Foto: Mičánek Motorsport powered by Buggyra


Sezona 2023 přinesla týmu Mičánek Motorsport powered by Buggyra úspěch především v seriálu ESET Cupu. Zatímco pro titul šampiona sprintu třídy GTC si zde dojel Jáchym Galáš, na druhém místě skončil Matěj Pavlíček. Za zmínku stojí mimo jiné výkony Bronislava Formánka s Karolem Baszem, kteří dosáhli na dvě pódiová umístění v rámci třídy Pro-Am série Lamborghini Super Trofeo Europe. Kromě okruhové scény jsme tým mohli vídat také při závodech do vrchu. Zde nastoupil do vybraných podniků republikového mistrovství sám Mičánek.

Vstupenky na premiéru dokumentu je možné pořídit v předprodeji prostřednictvím sítě GoOut. Cena jednoho lístku činí 200 Kč.

Zdroj: Buggyra Racing, úvodní foto: Mičánek Motorsport powered by Buggyra