Novinky

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

  • 29.04.2024 Neutral Rozhodnutí o změně bodovacího systému bylo odloženo

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

Facebook Instagram

Minardi okoření exhibici na Zandvoortu dvojmístným vozem

Minardi okoření exhibici na Zandvoortu dvojmístným vozem

Fanoušky DTM tak potěší hned 2 monoposty formule 1.

Jak jsme Vás již informovali, série cestovních vozů DTM a formule 1 spojí během následujícího víkendu své síly, aby nabídly divákům v holandském Zandvoortu neobvyklou podívanou.
 
Christijan Albers se coby bývalý jezdec německých speciálů projede po trati s letošním minardi a v krátkém duelu vyzve dvojnásobného mistra světa Miku Häkkinena, aby s ním změřil síly ve svém mercedesu DTM.
 
Příležitost ukázat se domácímu publiku na jedinečném okruhu uprostřed písčitých dun dostane i Albersův krajan Robert Doornbos, který umožní několika šťastným divákům jízdu v dvojmístném monopostu italské stáje.
 
Šéf Minardi Paul Stoddart potvrdil, že akce výborně zapadá do programu týmu, jež se snaží přiblížit formuli 1 více fanouškům. "Tím, že zapojíme Roberta a dvojmístný vůz, předvedeme fanouškům vzrušující program, který doufám přispěje k ještě většímu dojmu z už tak báječné akce," dodal dále v tiskovém prohlášení Stoddart.
 
Barevné provedení Doornbosova vozu Minardi bude podle Australana mělo korespondovat jak s originálními designem stáje, tak s barvami hlavního sponzora celé akce společnosti CO2. Celá show proběhne před nedělním osmým závodem sezóny vozů DTM, jež bude v tradičním čase přenášet i česká TV Galaxie.