Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

A1 Grand Prix zveřejnila vskutku šokující kalendář

A1 Grand Prix zveřejnila vskutku šokující kalendář

Brno v něm bohužel chybí, nenechte se ale zmást.

Již jsme uvedli, že druhá sezona A1 Grand Prix 2006/2007 zahájí v holandském Zandvoortu. Pořadatelé využili posledního závodu úvodní sezony k představení kalendáře sezony následující. Při jejím prvním pohledu zaujmou skutečně exotická místa, hned při tom druhém zavládne zklamání z nenaplněných dohod a slibů o pořádání závodu v Brně.

Nenechte se ovšem zmást šokujícími závody jako jsou například klání v Kábulu nebo Bagdádu, v Tibetu by se měly jet závody do vrchu, při kterém bude první polovina startovního pole startovat zespodu, druhá zvrchu - a proti sobě.

Romantici ocení závod v Benátkách nebo cestovatelé závod v Laponsku, kde klasické skútry mají nahradit tažní psi. Na Ikea Cup dorazí vozy zabalené v krabicích, takže pořadatelé si vyžádali více času na jejich nasazení, pro závod v Bagdádu budou místo sportovních komisařů nasazení psi specializování na hledání výbušnin.

Ano, 1. duben je den, kdy by se nemělo věřit žádným zprávám, a tak Formule.cz chce být zase jinou a zaručí vám, že u nás se žádných smýšlených zpáv nedočkáte   (to není apríl!)