Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Justin Wilson pokračuje u týmu RuSport

Justin Wilson pokračuje u týmu RuSport

Hlavním sponzorem bude opět firma CDW

Justin Wilson zůstává i pro následující sezónu prvním pilotem stáje RuSport. Přestože bylo jeho jméno během posledních pěti měsíců spojováno pro sezónu 2007 i s týmy Newman/Haas a Forsythe Championship Racing, vysoký Brit usedne opět do závodního vozu stáje RuSport, sponzorovaného firmou CDW.

RuSport podepsal s Wilsonem víceletý kontrakt, který by měl oběma stranám umožnit soustředit se v klidu na boj o titul šampióna série. "Jsem velmi potěšen, že mohu dál pokračovat s týmem RuSport a firmou CDW jako sponzorem mého vozu," řekl Wilson. "Kontinuita je v našem sportu velmi důležitá a prodloužení kontraktu nám umožní soustředit se stoprocentně na to, jak získat z nového vozu Panoz DP01 co nejvíce a na boj o zisk titulu. "

Výsledky jednání potěšily i nového majitele týmu RuSport, kterým se stal Dan Pettit: " Justin se stal pro všechny v týmu spojovacím článkem a jeho pracovní morálka, přístup k ostatním členům týmu, schopnost pracovat pro svého sponzora i výkony a chování na trati z něj dělají pravého gentlemana na trati i mimo ni."

Spokojenost vládne očividně i u CDW: "Udržet Justina v týmu RuSport se stalo v posledních měsících naší prioritou," řekl Mark Gambill, obchodní viceprezident CDW. "Je výborným reprezentantem naší značky s vynikajícími PR schopnostmi a doufáme, že mu pomůžeme vystoupit znovu na stupně nejvyšší."

Nejasno vládne zatím ohledně druhého pilota stáje, přičemž nejčastěji se v této souvislosti objevují jména Oriol Servia, Nelson Philippe a Andrew Ranger.