Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Maníci v Jičíně vsadili na Ferrari po sto tisících

Maníci v Jičíně vsadili na Ferrari po sto tisících

Jakoby se sázkaři rozhodli zruinovat pobočku Tipsportu.

Šestimístnou sumu na rychlá kola se rozhodl vsadit neznámý sázkař na pobočce největší tuzemské sázkové kanceláře Tipsport ve východočeském Jičíně. A aby toho nebylo málo, tak si k údivu obsluhy druhý den zopakoval stejný kousek další člověk. Rudým barvám Ferrari v seriálu formule 1 totiž oba pánové věří natolik, že vsadili na jejich vítězství v poháru konstruktérů v letošním seriálu závodů F1 po sto tisících korunách.

„Toho člověka jsem tu nikdy předtím neviděla, rozhodně to nebyl nikdo místní,“ říká pracovnice jičínské pobočky a dodává: „prostě se tu objevil a vsadil v kursu 1,75:1 na vítězství Ferrari v poháru konstruktérů pro běžného sázkaře těžko uvěřitelných sto tisíc korun.“ Druhý den se celá situace v Jičíně opakovala jen s tím rozdílem, že totožnou sumu na Ferrari vsadil jiný sázkař.

Vypadá to, že si sázkaři rozhodli zruinovat jičínskou pobočku Tipsportu. V zápětí po druhé statisícové sázce na vítězství Ferrari ve Formuli 1 si totiž přišel další zákazník vsadit neobvykle vysokou částku. „Padesát tisíc na to, že se Massa stane mistrem světa ve F1 pro rok 2007,“ uslyšela obsluha pobočky z úst neznámého sázkaře. Vzhledem k vysokému kursu 5:1 se v případě vítězství bude moci radovat z výhry ve výši čtvrt milionu korun.

Seriál F1 ale v současné době vedou jezdci stáje McLaren a vedení drží před Ferrari i v poháru konstruktérů. Aktuální kursy na celkové pořadí jezdců jsou: Alonso 2:1, Hamilton 3,4:1, Massa 4:1 a Raikkönen 7:1, na vítězství v poháru konstruktérů jsou kursy: McLaren 1,45:1, na Ferrari 2,4:1. Do konce letošního ročníku seriálu F1 však zbývá ještě dvanáct závodů.