Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Walker Racing ukončil program pro Indycar Series

Walker Racing ukončil program pro Indycar Series

Týmu navíc hrozí po 17 letech na scéně finanční kolaps

Stáj Derricka Walkera vydala tiskové prohlášení, podle kterého byla nucena ukončit svůj program pro letošní sezónu Indycar Series pro nedostatek financí.

"Přes naši snahu o opak a jen velmi neochotně jsme nuceni oznámit, že stáj Walker Racing je donucena ukončit svůj program pro vstup do letošního ročníku IndyCar Series. Stejně tak musíme bohužel oznámit, že končí naše partnertsví a spojení s australským obchodníkem Craigem Gorem, které bylo základem stáje Team Australia s jezdci Willem Powerem a Simonem Pagenaudem."

"Nehledě na naši snahu o dotažení programu pro rok 2008, jsme jej nuceni ukončit pro nedostatek financí. Naše dlouhodobá snaha o zajištění nového sponzora nepřinesla bohužel úspěch a tak stáj Walker Racing ukončila oficiálně svůj program pro IndyCar Series v pátek 7. března."

"Je velká škoda, že jsme byli nuceni ukončit náš program pro IndyCar Series. Do projektu stáje Team Australia vložilo v uplynulých třech let mnoho lidí obrovský kus práce a cítíme, že alespoň pro nás zůstala tato práce nedokončena. Přeji svému bývalému partnerovi hodně štěstí v jeho dalších krocích a stejně tak jen to nejlepší Willu Powerovi, Simonu Pagenaudovi a všem našim zaměstnanců, partnerům i fanouškům, kteří nás podporovali a dali našemu týmu přiležitost bojovat se ctí."

"Děkuji všem."

Derrick Walker