Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Týmy bývalé série CCWS nastoupily k testům

Týmy bývalé série CCWS nastoupily k testům

Bernoldi do kokpitu vozu Conquest Racing

Ke svým dvoudenním testům na silničním okruhu v Sebringu dnes nastoupily závodní týmy zaniklé série Champ Car. Zatím jich však rozhodně není tolik, kolik si při podpisu smlouvy Tony George a Kevin Kalkhoven určitě představovali.

Jak jsme již krátce informovali, do Sebringu nedorazí v IndyCar Series zřejmě nejvíce očekávaná stáj - Newman/Haas/Lanigan Racing, které se vozy nepodařilo připravit na takovou úroveň, jak se od čtyřnásobných mistrů CCWS očekává. V paddocku se tak objevily vozy týmů KV Racing Technology Oriola Servii a Willa Powera, dvě Dallary Dale Coyna, se kterými budou startovat Bruno Junqueira a Mario Moraes a dva vozy týmu Conquest Racing, které budou v nadcházející sezóně pilotovat Enrique Bernoldi a Franck Perera.

Technici KV Racing Technology mají stále napilno

Nad účastí stájí Pacific Coast Motorsports, Walker Racing a HVM Racing v nadcházející sezóně se stále ještě vznášejí otazníky, ale je krajně nepravděpodobné, že by tyto týmy mohly podle současné situace stihnout zahájení sezóny na oválu v Homesteadu za dva týdny.

Timing z testů je možno sledovat zde.