Novinky

  • 29.04.2024 Neutral Rozhodnutí o změně bodovacího systému bylo odloženo

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

Facebook Instagram

Kamínek z Piquetova vozu poškodil Davidsonovi chladič

Kamínek z Piquetova vozu poškodil Davidsonovi chladič

Po Grand Prix Španělska - Super Aguri

Takuma Sato (13.): "Byl to těžký závod, ale užil jsem si ho. Start se mi celkem povedl a předjel jsem několik aut. Přede mnou pak vznikla skrumáž, které jsem se nedokázal vyhnout a přišel jsem o část předního křídla, což ovlivnilo aerodynamické vyvážení vozu.

Tým mi řekl, že vůz vypadá dobře a tak jsem se věnoval zbytku závodu. V jedné části jsme se pohybovali ve středu pole, dokonce až na devátém místě, což byl skvělý pocit. Kluci odvedli navzdory složitým podmínkám dobrou práci a já jsem šťastný za ně a za lidi, kteří nás podporují. Doufám, že budeme pokračovat v podobném duchu i nadále."

Anthony Davidson (nedojel): "Byl to pro mě frustrující konec tohoto víkendu. Poté, co přede mnou Piquet vyjel mimo trať, zůstala na trati spousta špíny a kamínek z ní mi poškodil chladič, což mě vyřadilo ze závodu. Měl jsem dobrý start a cítil jsem se do toho momentu ve voze pohodlně, takže je smůla skončit takhle brzy. Chtěl bych ale poděkovat všem v týmu za jejich tvrdou práci a odhodlání o tomto víkendu."