Novinky

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

Facebook Instagram

Villeneuve popřel nabídku Williamsu

Villeneuve popřel nabídku Williamsu

Přesto by se rád do formule 1 vrátil.

V poslední době se objevilo množství spekulací na téma možného návratu Mistra světa formule 1 z roku 1997 Jacquese Villeneuva do výkladní skříně motoristického sportu. Kanaďan měl v blíže neurčené budoucnosti testovat pro tým BMW WilliamsF1. Villeneuve však veškeré spekulace na toto téma ukončil prohlášením, ve kterém  popírá, že by probíhala jakákoliv jednání.
 
"Nemám žádné nabídky a s týmem jsem o ničem nejednal," uvedl Jacques pro Montreal La Presse. Villeneuve byl však údajně potěšen, jak se o něm lidé z Williamsu vyjadřovali.
 
Bývalý jezdec Williamsu a BAR měl být údajně osloven s tím, zda-li by neměl zájem o návrat do kokpitu jako náhrada za Ralfa Schumachera nebo Juana Pabla Montoyu. Současné jezdecké duo Williamsu totiž podle všeho na konci letošní sezóny končí, poté co Kolumbijec odejde do McLarenu a Němec do Toyoty.
 
Villeneuve by se rád do formule 1 vrátil a proto se udržuje ve fyzické kondici.
 
"Každý den trénuji a to velmi intenzivně. Rovněž jsem si sám koupil dvě helmy, dva visory a dva bílé závodní obleky. Jeden nikdy neví, co se stane. Pokud mi někdo zavolá, budu ve fyzické kondici a díky tomu budu moci rovnou nasednout do vozu."