Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Barrichello stále neztratil motivaci k úspěchu

Barrichello stále neztratil motivaci k úspěchu

Svůj čas nyní tráví v Británii, aby se mohl sbližovat s týmem.

Rubens Barrichello, nová posila týmu Williams, tvrdí, že je stále hladový po úspěchu a jeho touha vyhrávat je nyní silnější, než kdy předtím.

Brazilský veterán tráví poslední dny se svým týmem v továrně v Grove, kde se snaží co nejvíce splynout s týmem a poznat lidi, kteří jsou jeho součástí. V rámci svého pobytu ve Velké Británii už navštívil i společnost Cosworth, která bude letos Williamsu dodávat motory.

Potěšen tím, co dosud viděl, se Barrichello nechal slyšet, že ani po tak dlouhé době strávené ve formuli 1 jeho nadšení nezesláblo.

"Je zvláštní, jak věci v životě chodí," řekl Barrichello při návštěvě Cosworthu. "Po pěti letech ve formuli 1 jsem mohl říct, že je náročná a nevím, zda to chci nadále dělat, ale po tak dlouhé době jsem stále hladový.

Sen stát se mistrem světa je blíž, než kdy jindy. Jsem nohama na zemi a kvůli úspěchu pracuji tak tvrdě, jak jen to jde.

Továrnu Williamsu jsem navštívil již několikrát a tak je dobré zajet do Cosworthu a sledovat jeho plány. I u Cosworthu jsou vidět dobré znaky, nejsou tu jen proto, aby si vedli dobře, ale aby vyhráli.

Technicky je dobré získat nějaké informace, ale také rozpumpovat lidi okolo a říct jim, že za nimi stojíme, je to totiž byznys ve stylu 'vítězíme společně, prohráváme společně'.

Získávat se nedá jen tím, že zavoláte, musíte být přítomni. Je to docela pěkná činnost a já nyní parkuji v továrně Williamsu se svým motorhomem.

Jsem tu už tři dny, abych se naučil jména všech lidí. Je to opravdu dobrá činnost a já si jí velice užívám, to je má motivace."