Novinky

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

Facebook Instagram

Hamilton se vysmál Massovi

Hamilton se vysmál Massovi

Paří s Bieberem, ale nevyletí v první zatáčce.

Felipe Massa je tak trochu známy tím, že nemá problém popovídat si s novináři i o věcech, které se ho přímo netýkají. 35 letý jezdec Williamsu a hrdý otec šestiletého syna Felipinha má svůj názor i na životní styl Lewise Hamiltona.

"Připravuje se na druhý život, život po F1. To může být problém pro jeho kariéru. Mohlo by ho to obrat o část soustředěnosti. Měl by se zamyslet nad svým životním stylem, musí se soustředit. Měl trochu smůlu, ale byly tam i jiné věci, například špatné starty. Možná se ve srovnání s Nicem (Rosbergem) méně intenzivně připravoval na nový startovací systém. Nico má nyní dobrý bodový náskok, což mu určitě pomůže v boji o titul. Nico bojuje na sto procent a ví, že rozhodnout může i jediný bod," řekl zkušený závodník, který v roce 2008 s Hamiltonem bojoval o titul mistra světa a prohrál ho o jeden bod.

Ale když Massa může takhle spekulovat o Hamiltonovi, Hamilton má co říct k Massovi a jeho schopnostem.

"Podle mě je zajímavé, že Felipe Massa dnes hovořil o tom, jak bych se raději měl soustředit na závodění a pak vyletěl v první zatáčce!" poukázal Hamilton na Massovu havárii během prvního kanadského tréninku, přičemž kolizí velmi předčasně skončil i jeho první trénink v Monaku. "Podle mně dnešek ukázal, že jsem super-soustředěný na svou práci a budu v tom pokračovat."

Hamilton neodpočíval ani po vítězství v Monaku, raději vrazil na dlouhý výlet s popovou hvězdou Justinem Bieberem. Společně sledovali zápas Copa America mezi Brazílií a Ekvádorem a setkali se s Neymarem, i zápas NBA mezi Cleveland Cavaliers a Golden State Warriors, kde se vyfotili s Matthiasem Ginterem a stihli si užít i sluncem zalitou Kalifornii.