Novinky

  • 09.05.2024 Bad Z FIA odchází generální ředitelka, Natalie Robynová

  • 09.05.2024 Neutral Americký kongres vyšetřuje, proč Liberty odmítla Andrettiho

  • 03.05.2024 Good David Sanchez je technickým ředitelem Alpinu

Facebook Instagram

Podle Ralfa není pravda, že s Montoyou nevycházel

Podle Ralfa není pravda, že s Montoyou nevycházel

Za všechno prý mohou média a týmová atmosféra.

V souvislosti s osobou Ralfa Schumachera se v poslední době objevilo několik zajímavých informací. Němec nejprve projevil zájem o investici do erotiky, aby si to o chvíli později rozmyslel. V článku Toyota je lepší volbou než Williams Němec snad až příliš omlouvá své vlastní neúspěchy na úkor Williamsu. V posledním prohlášení Ralf popírá, že by snad kdykoliv v minulosti měl špatné vztahy se svým bývalým stájovým kolegou, Juanem Pablem Montoyou.
 
U příležitosti představení nové Toyoty mladší z bratří Schumacherů uvedl, že jejich údajná vzájemná antypatie byla pouze konstukcí médií. Oba jsou údajně ve styku i poté, co každý odešel do jiného týmu.
 
"Předpoklad, že spolu nevycházíme, byl mylný,“ uvedl Schumacher. “Naopak, většinou jsme spolu vycházeli velmi dobře. Před vánoci jsem mu dokonce zavolal a povídali jsme si.
 
Jednou nebo dvakrát jsme spolu příliš nemluvili, ale to bylo po vzájemných kolizích na trati. Média z toho však udělala mnohem více, než se ve skutečnosti stalo.
 
Podle Ralfa byla chyba, že atmosféra ve Williamsu nepodporovala spolupráci.
 
Williams není považován za tým, kde jezdci pracují společně. To nám rozhodně nepomohlo.
 
Technický ředitel Toyoty Mike Gascoyne v sobotu uvedl, že Ralfova forma ve Williamsu byla negativně ovlivněna přítomností "popudlivého“ Juana Pabla.
 
(Montoya) musel působit jako rušivý element,“ uvedl Gascoyne.