Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Proč Vettela nenajdete na sociálních sítích?

Proč Vettela nenajdete na sociálních sítích?

Podání ruky je více než fotografie.

I kdyby se letošní boj o titul zredukoval na duel Lewise Hamiltona se Sebastianem Vettelem, byl by to zajímavý střet. Jezdec Mercedesu proti jezdci Ferrari. Čtyřnásobný šampion proti trojnásobnému. Talentovaný světoběžník proti soustředěnému pracantovi. V kontrastu je i jejich přístup k sociálním médiím. Hamilton zvládá snad všechny momentálně nejpopulárnější a rád se pochlubí fotkou s jinou známou tváří, na pekelně drahé mašině, z mimořádně pěkného místa... Sebastian Vettel není na sociálních sítích. Ani na jedné z nich. Své důvody vysvětlil televizi RTL.

"Absolutně nechápu, proč bych měl neustále všem říkat,co právě dělám, kde jsem, s kým jsem," řekl 29letý závodník. "Prostě nemám potřebu to dělat. Zároveň mi ale nevadí, že někteří lidé o sobě neustále hovoří.

Myslím, že patřím ke generaci, která je poměrně stydlivá a nerada se fotí nebo se vidí na fotkách. Lidé přijdou, zeptají se, zda si smí udělat fotku a jsou pryč. Občas se zeptám, na co jim ta fotka bude a obvykle mi řeknou, že nemají zdání. Někdo mi řekl, že fotografie je důkaz, aby mu přátelé věřili, že mě skutečně potkal. Řekl jsem mu: Asi nejsi moc důvěryhodný člověk, když ti tví přátelé nevěří! Pro mě je cennější podání ruky a zážitek z toho, že jsem někoho potkal."