Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Útěk ze sociálních sítí pouze shodou náhod?

Útěk ze sociálních sítí pouze shodou náhod?

Nový start s čistým štítem byl prý předem naplánovaný

Lewis Hamilton je v Barceloně, musí tam zůstat přinejmenším do čtvrtka a všichni o tom dobře vědí. Není se kam schovat a úřadujícího šampiona musela nutně dostihnout kauza se zveřejněním videa, na kterém si dělá legraci z malého synovce, který pod vánoční stromeček dostal vytoužené šatičky pro princeznu. Tato kauza by s největší pravděpodobností velmi rychle přestala být zajímavá a přidala se k mnoha dalším známým Hamiltonovým přešlapům, kdyby britský jezdec kromě zmíněného videa ze Snapchatu nevymazal i komplet obsah svého účtu na Instagramu a celé roky příspěvků na Twitteru.

Co řekl Hamilton novinářům, když se ho na tyto události zeptali? Nuže, nešťastné video a "velké mazání" bez jakéhokoliv vysvětlení pro statisíce fanoušků prý spolu nijak nesouvisí a to druhé bylo předem naplánované.

"Delší dobu jsme plánovali, že na konci roku začneme znovu s čistým listem," tvrdí Hamilton. "Prostě se to tak stalo, že to přišlo ve vhodnou dobu. Nebylo snadné odhodlat se ke změně, protože jsem byl v podstatě spokojený, ale žijeme ve zvláštní době a některé věci vyvolají větší vlny, než kdyby se to stalo před pár lety. Já osobně si myslím, že se v této oblasti pro mě moc nezmění, pouze budu uvažovat trochu více strategicky o tom, co ukázat a co ne."