Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Hartley poprvé skóroval

Hartley poprvé skóroval

Toro Rosso: Jeden ušmudlaný bodík

Také jste si po mele na startu všimli Pierra Gaslyho vysoko na bodovaných místech? Chvilku to vypadalo na další slušnou bodovou žeň, ale pak se kamsi ztratil. Co se stalo?

"Začátek mi vyšel fantasticky. Ze 17. místa do top 10 během jediného kola! Potom bylo těžké bránit svou pozici, ale snažil jsem se. Opravdu moc těžké! Po posledním restartu jsem měl incident s Magnussenem. Poslal mě do zdi, takže se mi polámala polovina podlahy, zpětné zrcátko a ohnulo řízení. Je to o to více frustrující výsledek, že po tolika odstoupeních se rozdávalo mnoho bodů a bez kolize mohlo být pár z nich našich."

U Toro Rosso mají čeho litovat. Force India získala spoustu bodů za Pérezovo třetí místo, Sainz dovezl Renaultu body za páté místo, McLarenu skórovaly oba vozy a Leclerc získal Sauberu pěkných osm bodů. Zatímco oni mají jenom jeden bod za desáté místo Brendona Hartleye: "Z mého úhlu pohledu to byl čistý závod, ale neměli jsme rychlost na boj se středem pole. V místech, kde se dá předjíždět, jsme se prostě nemohli dostat dost blízko. Kolem mě se děly věci, ale já jsem se všemu vyhnul a dojel si pro svůj první bod v F1. Pro mě bylo důležité dostat se až do cíle, hlavně po tom včerejšku."