Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Häkkinen prý potvrdil zájem Toyoty o Räikkönena

Häkkinen prý potvrdil zájem Toyoty o Räikkönena

Jezdce Ferrari už tyto nesmysly štvou

Kimi Räikkönen před časem popřel, že s Toyotou vyjednává o připojení se k jejímu týmu v mistrovství světa v rallye. Nyní přidává i stížnost na zdroj těchto nepravdivých drbů.

Podle článků ve finských médiích měla Toyota oslovit Räikkönena. Ten měl teď být ve fázi uvažování nad návratem do šampionátu, do kterého už jednou z Ferrari odešel, aby se po dvou letech vrátil do F1. Tohle téma je pro finská média a fanoušky zajímavé nejen kvůli Räikkönenovi, ale i proto, že v zemi sídlí tovární tým Toyoty. Jeho šéfem je Tommi Mäkinen a za volanty dvou ze tří vozů usedají finští jezdci. Räikkönena štve, že ani mediálně aktivní Mika Häkkinen údajně neodolal a přilil svou trošku oleje do ohně.

"Pokud byste mluvili se slečnou, která to napsala, pravděpodobně zjistíte, že o světě závodění ví velké nic, stejně jako o všem ostatním," řekl jezdec Ferrari. "Jsou to všechno kecy a jejich vlastní výplody. Samozřejmě je pravda, že rallye mě zajímá a bude tomu tak, i když jednou skončím v F1. Ale nemám absolutně nic podepsané, nic dohodnuté. Lidé neustále o něčem píší, ale mě to nezajímá. Zábavné na tom je, někdo mi o tom řekl, že jim to potvrdil Mika Häkkinen. Opravdu, ta slečna co to napsala, a on, co oni o mně vědí? Vůbec nic.