Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Velké překvapení, Stroll bude závodit za Force India

Velké překvapení, Stroll bude závodit za Force India

Až teď jsou oficiálně známá jména všech jezdců sezony 2019

Tým Racing Point Force India dnes vyrukoval s něčím, co jsme už i zapomněli očekávat. Lawrence Stroll, otec Lance Strolla, v létě koupil tým Force India. Zanedlouho potom bylo oficiálně oznámeno, že Sergio Pérez zůstává v týmu. Také již byla oficiálně oznámena jezdecká dvojice Williamsu a Esteban Ocon oznámil, že si nenašel žádnou závodní sedačku a po dvou letech u Force India odchází na post testovacího jezdce Mercedesu. Stroll se v růžovém voze poprvé svezl během jednoho ze dvou dní posezonních testů.

A v tom všem jsme jaksi zapomněli, že Force India ještě oficiálně neoznámila jméno Pérezova týmového kolegy! Tak tady to tedy je, až teď je soupiska sezony 2019 opravdu kompletní.

"Je mi potěšením konečně potvrdit Lancův příchod," napsal do tiskové zprávy Otmar Szafnauer. "Se Sergiem vytvoří vzrušující jezdecké duo, perfektní kombinaci mládí, talentu a zkušeností. Lanci je pouze 20 a již má na kontě dva roky zkušeností se závoděním ve F1, jakož i pódiové umístění a start z první řady."

"Toto je začátek nového neuvěřitelně vzrušujícího dobrodružství v mé kariéře jezdce F1," řekl Stroll. "Těším se na spolupráci s úspěšným týmem s úžasnou kulturou. S nadšením se vrhnu do nové výzvy."