Novinky

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

Facebook Instagram

Steiner si zase jednou nebral servítky

Steiner si zase jednou nebral servítky

Co se stalo, je neakceptovatelné

Haas má za sebou víkend, na který bude chtít co nejrychleji zapomenout. Od čtvrtka se nechtěně ocitl v centru pozornosti kvůli aféře kolem svého titulárního sponzora Rich Energy. Na trati to také za moc nestálo.

Vše vyvrcholilo dnes, když se Romain Grosjean a Kevin Magnussen navzájem vyřadili chvíli po startu. V zázemí stáje je zřejmě pořádné dusno. Její vedení dokonce zrušilo všechny mediální termíny pro píšící novináře. Jezdci se tak objevili jen ve společném prostoru pro televizní rozhovory. 

Těmto dvěma pánům asi momentálně není do zpěvu

Podle očitých svědků byl týmový šéf Günther Steiner, známý svojí výbušnou povahou, bez sebe vzteky. Když poněkud vychladl, dostal ze sebe následující vyjádření: „Co se stalo, je naprosto neakceptovatelné. Oběma jsem již po Barceloně důrazně vysvětlil, že k takovým situacím za žádnou cenu nesmí docházet. Nacházíme se ve složitém postavení a pokoušíme se udělat auto rychlejším. Každý dře jako šílený. Konečně máme solidní výkonnost v dlouhých úsecích a pak koukám jako blázen, co se děje v páté zatáčce. Ať jdou do …!