Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Hülkenberg avizuje vzrušující čtvrtek

Hülkenberg avizuje vzrušující čtvrtek

Řeč bude o Oconovi v Renaultu

Nico Hülkenberg má s továrním týmem Renaultu smlouvu pouze do konce tohoto roku a podle očekávání se již od začátku sezony ocitl v centru přestupových spekulací. Pouze před pár týdny se o něm psalo, že je to skvělý zkušený jezdec a že s Red Bullem již má předběžnou smlouvu na místo Pierra Gaslyho. Během letní přestávky se naopak ve velkém spekulovalo o jeho odchodu z F1 do formule E a k Porsche, které ho má rádo od vítězství ve 24hodinovce v Le Mansu v roce 2015.

Mnohé zahraniční zdroje totiž mají za téměř jisté, že Valtteri Bottas zůstane ještě aspoň rok u Mercedesu, přičemž Esteban Ocon zamíří do Renaultu. Francouzská sportovní média, rozčarovaná vyhazovem Pierra Gaslyho z Red Bullu, se toho chytila jako hotové věci a magazín Auto Hebdo dokonce zašel tak daleko, že na obálku dal Estebana Ocona v overalu Renaultu.

"Konečně bude čtvrtek více vzrušující!", komentoval fotografii na Instagramu Hülkenberg.

Oficiální stanovisko týmu Renault je, že prozatím nemá co oznámit a nehodlá komentovat drby.

O možných přestupech ve čtvrtek určitě bude řeč, jelikož na pravidelnou tiskovou konferenci byli pozváni Hülkenberg i Bottas. Zajímavé je, že pro Hülkenberga by nejreálněji vypadal přestup do Haasu, kde by nejspíš nahradil jiného Francouze, Romaina Grosjeana.