Novinky

  • 26.04.2024 Good Nico Hülkenberg bude od roku 2025 jezdit za Stake F1 Team KICK Sauber.

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

Facebook Instagram

Hülkenberg se prý na Ricciarda těší

Hülkenberg se prý na Ricciarda těší

Dostane se mu srovnání s vítězem velkých cen

Když se dozvíte, že dostanete nového týmového kolegu, nejdůležitější je neukázat strach. Nico Hülkenberg se toho drží na 100 procent. Ani ne dva roky po tom, co ho Renault nazval jezdeckým lídrem svého týmu, k němu přivádí Daniela Ricciarda, vítěze sedmi velkých cen. Němec nám tvrdí, že ho zpráva o tom nadchla.

"Vidím to jako jasné pozitivum. Svědčí to o tom, jak vážně to Renault myslí s útokem na velkou trojku, na Mercedes, Ferrari a Red Bull," byla Hülkenbergova první veřejná reakce.

Na jedné ze sociálních sítí pak Ricciardovi napsal: "Vítej do rodiny, brácho. Už se těším na příští sezonu a náš společný lov! ;)"

Krátkou reakci poskytl i redaktorovi Bildu: "Daniel je skvělý závodník a člověk schopný dokázat cokoliv. Nepopírám, že to pro mě bude příští rok výzva, ale mít za týmového kolegu tak skvělého jezdce je vždy pozitivní. Zároveň to ukazuje, jak vážně to Renault myslí, když získal jezdce od jednoho ze tří top týmů."

Pro Hülkenberga ale má Ricciardův příchod i jednu opravdu světlou stránku. Pokud by byl ve stejném voze lepší než on, konečně by světu dokázal, že je špičkovým jezdcem, který se pouze řízením osudu ještě ve F1 nedostal do vozu schopného vyhrávat velké ceny.