Novinky

  • 28.03.2024 Good Z Güntera Steinera je ambasador VC Miami.

  • 23.03.2024 Good Roman Staněk vybojoval ve sprintu v Austrálii 2. místo

  • 22.03.2024 Good Vettel bude testovat Porsche 963 LMH.

Facebook Instagram

Albon se bude stěhovat

Albon se bude stěhovat

Ne do Milton Keynesu, ale z něj

Alexander Albon je jezdcem Red Bullu a zůstane jím i příští rok. Možná byste čekali zprávu o tom, že se stěhuje někam do Milton Keynesu nebo blízkého okolí, kde sídlí Red Bull Racing a kde je i logistické centrum Hondy, jenže pravdou bude opak. Bývalý závodník italského týmu Toro Rosso se bude stěhovat z Milton Keynesu někam jinam.

"Doufám, že v příštích letech vydělám nějaké peníze a budu se moci přestěhovat," řekl 23letý závodník, který ještě loni závodil za francouzský tým DAMS ve F2.

"Momentálně si vlastní dům nemohu dovolit, takže stále bydlím v objektu patřícím mé rodině. Milton Keynes je příjemné město a jsem tam blízko továrně Red Bullu, jenže... Jak to mám správně říct? Jsou i jiná místa.

Myslím, že potřebuji bydlet někde jinde a žít více extravagantním stylem. Moc rád bych se stěhoval do Londýna. Už déle na to myslím, ale jak jsem řekl, je to otázka peněz. Potřebuji vydělat na bonusech za získané body."

Albon v Milton Keynesu žije se svou mámou, nevlastním otcem, bratrem a třemi sestrami. Snad se nenaplní slova Frédérika Vasseura, jenž o mladých jezdcích ve velkých týmech řekl, že jejich problémy začínají vyplacením prvního mastného šeku. Tehdy prý objeví, že na světě jsou kromě závodění i jiné věci.