Novinky

  • 17.04.2024 Good Andretti zprovoznil menší továrnu F1 v Silverstonu

  • 12.04.2024 Bad Zemřel Ted Toleman, zakladatel týmu F1

  • 08.04.2024 Bad Další Albonovo poškozené šasi letí do Silverstonu.

Facebook Instagram

Poměry jak v devatenáctém století

Poměry jak v devatenáctém století

Williamsová se musela ozvat

Claire Williamsová je distingovaná dáma v nejlepších letech, ale i ona se dokáže rozčílit. Předvedla to v rozhovoru pro britský Daily Mail.

Důvodem byly nejapné řeči o tom, že úpadek Williamsu v posledních letech souvisí s jejím mateřstvím. Někteří rozumbradové si totiž spojili narození synka Nathaniala v říjnu 2017 s ústupem týmu ze slávy v sezonách 2018 a 2019. Prý kvůli péči o dítě, které bere s sebou i na závody, nemá čas starat se o jiné záležitosti. 

Claire by moc pomohlo, kdyby se Williams zvedl. Pak by řeči zaručeně ustaly. Foto: Williams

Kde se v nich bere ta drzost?,“ pravila zjevně naštvaná dcera Franka Williamse. „Asi je ruší, když s Natem v náručí běžím padokem. Kromě mě je tady ještě devět šéfů stájí a jsem přesvědčena, že naprostá většina z nich má také potomky. Jim ale nikdo nic nepředhazuje. Jenže já jsem žena. To je odporné, skoro jak někdy v devatenáctém století.“

Claire má pravdu, že malé ratolesti mají i jiní. V inkriminovaném roce 2017 se kupříkladu stali tatínky Christian Horner a Toto Wolff – ten dokonce už potřetí. Sama ovšem nejlépe ví, že samozvaným kritikům ústa jen tak nezavře: „Když nechám Nata doma, budou mně zase vyčítat, že jsem špatná máma. Nevyberete si.